Idei pentru iluminatul verandei

Veranda casei a fost creata pentru a putea fi cel mai bine fructificata vara, nu exista nicio indoiala in acest sens, fie ca ne relaxam singuri sau cu prietenii, fie ca gazduim o mica petrecere.

Si, desi valorificarea ei are legatura in principal cu modul in care o amenajam, elementele si mobilierul care ne fac confortabili si comozi, un detaliu precum iluminatul poate schimba radical acest spatiu exterior si, de ce nu, il poate infrumuseta in acelasi timp.

Iluminarea spatiilor este o sarcina fundamentala nu numai pentru a putea fi confortabil pe timp de noapte, ci si pentru ca face parte din decor, si poate deveni un mare aliat daca este vorba de spatii mici, sau chiar de a evidentia cel mai bine structurile mediului care ne inconjoara.

Si cand vine vorba de exterior? Cand vine vorba de terasa sau balcon, motivele de mai sus devin si mai importante, deoarece odata ce apune soarele, iluminarea spatiilor exterioare devine o parte fundamentala a acestora, deoarece sporeste vizibilitatea si ne ajuta sa cream o atmosfera plina de personalitate.

Asadar, e foarte important ce tip de lumina folosesti pentru veranda casei tale. Pentru inceput, sfatul nostru este sa alegi corpuri de iluminat pentru exteriorul casei tale daca veranda nu este inchisa – asa cum se intampla in majoritatea cazurilor. In acest mod, vei avea siguranta ca ai ales corpuri de iluminat care fac fata conditiilor meteorologice variate si care iti ofera beneficii pe termen lung.

Citeste continuarea aici: Idei pentru iluminatul verandei

Related Posts

Comments

Recent Stories