Sfaturi pentru decorarea camerei de oaspeti

Multi oameni dispun de un dormitor pentru oaspeti in locuinta lor.

De obicei, este o camera care nu este folosita des si, in multe case, este de obicei o camera intunecata si rece.

Pentru ca dormitorul tau de oaspeti sa nu fie unul dintre ele si, mai ales, pentru a te asigura ca oaspetii tai se simt bine tratati si au parte de o sedere confortabila atunci cand vin la tine acasa, trebuie sa stii cum sa decorezi dormitorul de oaspeti.

Toata lumea vrea sa faca o impresie buna atunci cand prietenii si familia raman pentru un timp la noi.

De aceea, in acest articol, iti vom prezenta cateva idei pentru a face din decorul dormitorului tau de oaspeti unul unic si foarte primitor.

Asigura-le un spatiu confortabil pentru a dormi

Daca tii la confortul lor, pe intreaga durata a cazarii parintilor, socrilor sau prietenilor dragi in casa ta, asigura-le cele mai bune conditii de dormit.

Asta inseamna ca cea mai buna camera din locuinta trebuie sa le revina lor, cat timp oaspetii sunt in vizita.

In cazul in care salteaua de pe patul din dormitor are probleme, sau canapeaua extensibila este veche si nu la fel de confortabila ca in urma cu un deceniu, poate ca iminenta acestei primiri reprezinta un motiv numai bun pentru o serie de cumparaturi inspirate.

Elimina din decor elementele inutile

Dupa instalarea musafirilor, acelasi spatiu trebuie sa ofere confort si utilitate unui numar mai mare de rezidenti.

Prezenta unor elemente de mobilier, sau a unor produse voluminoase (asa cum poate fi o bicicleta medicinala) poate fi inoportuna, in tot acest interval de timp.

Asadar, asigura-te ca in perimetrul locuintei raman doar elemente importante.

Atunci cand vei face curatenie, inainte de venirea oaspetilor, fa o lista cu lucrurile ce ar putea sa lipseasca pentru o perioada din casa.

Le poti muta in boxa, in podul casei, sau intr-o anexa pe care familia o utilizeaza de obicei pentru depozitarea anumitor obiecte.

Inlocuieste unele produse din baie cu altele noi

Baia este un spatiu pe care il asociem cu usurinta ideii de „igiena intima”. De aceea, curatenia din acest loc trebuie sa reprezinte o prioritate pentru tine, atunci cand incepi sa igienizezi, inainte de venirea musafirilor.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru decorarea camerei de oaspeti

Related Posts

Comments

Articole recente